imgO.b.s. Driespan

O.b.s. Driespan

Vanuit welbevinden je talenten ontwikkelen!
imgFoto 2
imgSinterklaas 2016
Sinterklaas 2016

Schoolondersteuningsprofiel

Onze school hoort bij samenwerkingsverband (SWV) 20-01 voor passend onderwijs. SWV 20-01 heeft een Ondersteuningsplan opgesteld. In dit ondersteuningsplan staat hoe binnen SWV 20-01 passend onderwijs voor alle leerlingen in de basisschoolleeftijd is georganiseerd. Samen met alle reguliere basisscholen, scholen voor speciaal basisonderwijs en speciaal onderwijs zorgen we dat iedere leerling naar school kan. De scholen binnen ons samenwerkingsverband werken met elkaar samen om het onderwijs steeds beter te laten aansluiten bij de grote diversiteit aan onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van onze leerlingen.

De school verzorgt de basisondersteuning zoals die door SWV 20-01 is vastgesteld. Het beschrijven van de ondersteuningsstructuur is weergegeven in het schoolondersteuningsprofiel. In dit school- ondersteuningsprofiel geeft de school aan welk aanbod van onderwijs en extra ondersteuning aan de leerlingen geboden kan worden.

Klik hier voor het schoolondersteuningsprofiel van obs Driespan.